Ga naar de inhoud

Youtube Premium Family kom er maar in

Natuurlijk heb ik als techneut allerlei ideeën over de manier waarop techbedrijven omgaan met mijn privacy. En zou ik graag leunen op bedrijven die daar mee omgaan op een manier die goed bij mijn ideeën past.

De realiteit is dat bedrijven, net als alle andere soorten organisaties maar voor een bepaald percentage bij je passen en op bepaalde vlakken een stuk minder.

Het makkelijkst zou zijn om heel zwart/wit Alphabet/Google in zijn geheel niet te gebruiken. Dit heb ik ook echt wel actief geprobeerd. Maar de realiteit is natuurlijk dat er allerlei hele leuke en interessante videomateriaal alleen daar te vinden is.

Tel daarbij op dat ik ook nog gezinsleden heb die er nog veel pragmatischer inzitten en graag hun favoriete streams op het grote scherm in de huiskamer bekijken.

Dus ja, voor iedereens plezier in huis, is YouTube Premium aan, totdat we kosten weer zat zijn denk ik? Maar theaterregistraties die niet onderbroken worden door advertenties zijn het waard voorlopig.

Op deze manier ben ik ook nog steeds actief op platformen zoals Facebook en LinkedIn. Ik wacht gewoon met interesse af hoe Europese regelgeving hier wellicht nog effectief wat aan kan doen. En tot die tijd toch maar pragmatisch blijven. En clubs zoals NOYB, Bits of Freedom en Privacy First financieël blijven steunen.

Gepubliceerd inNiet gecategoriseerd

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *